Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida

Geodatasamverkan

Geodatasamverkan ger myndigheter, kommuner och andra organisationer tillgång till ett samlat utbud av geodata.
bild

Här hittar du produktutbudet för geodatasamverkan (pdf) som innehåller geodata och tjänster från bland annat Lantmäteriet.

För dig som är intresserad av att teckna ett användaravtal för geodatasamverkan eller vill veta mer om vad det innebär finns information på www.geodata.se.

Du som har användaravtal

Vill du göra en beställning från oss på Lantmäteriet är du välkommen att kontakta vår geodatasupport.

Telefon: 026-63 36 00
E-post: geodatasupport@lm.se

Här finns ett informationsblad till dig som tecknat användaravtal för geodatasamverkan (pdf)

Geodataguide

GeodataGuiden (pdf) är en vägledning för de kommuner som ännu inte har gått med i geodatasamverkan. Den kan också vara till stöd för er som redan har bestämt att gå med eller är med i geodatasamverkan.

Frågor och svar

Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren kring Lantmäteriets tillämpning på sidan Vanliga frågor om geodatasamverkan.

Regionala geodatasamordnare

De regionala geodatasamordnarna på Lantmäteriet är en viktig resurs för information och rådgivning kring geodatasamverkan på regional och lokal nivå. De ska tillsammans med myndigheter och kommuner samt våra övriga samverkanspartners verka för vidareutveckling och ökad användning av geografisk information och fastighetsinformation i samhället.

Är du återförsäljare av Lantmäteriets geodata?

Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren kring vidareförädling och geodatasamverkan på sidan Vanliga frågor om vidareförädling.