Kontakta oss

Du kan kontakta oss genom att ringa, mejla eller besöka något av våra kontor. Du kan även själv utföra dina ärenden i våra e-tjänster. Vår chattbot finns tillgänglig dygnet runt.

Vanliga frågor och svar

Innan du kontaktar oss kan du ta del av svar på de vanligaste frågorna som kommer till oss. Du kan också läsa om vilken hjälp du kan förvänta dig av oss. 

Ta del av vanliga frågor och svar och läs om vad vi kan hjälpa dig med.

Använd våra e-tjänster

Under Självservice har vi samlat våra e-tjänster, både för dig som privatperson och företagare. Via Min sida kan du nå uppgifter om dina fastigheter och gå direkt till våra e-tjänster.

Mejla oss

Få svar på dina frågor genom att mejla oss på kundcenter@lm.se.

Ring oss

Få svar på dina frågor genom att ringa till oss på 0771-63 63 63. Vi har telefontid vardagar kl. 9-16.

Hitta kontor

Hitta post- och besöksadresser till Lantmäteriets och de kommunala lantmäterimyndigheternas kontor.


Förkorta din tid i telefonkön

Om ditt ärende behöver tas via telefon kan du ringa under en dag och tid när telefonkön är som kortast. Klicka på bilderna för att förstora dem.

Stapeldiagram som visar veckodagarna. Varje dag har en stapel i rött, orange eller grönt. Måndag och tisdag har röda staplar, onsdag och fredag har orangea staplar, torsdag har grön stapel.
På torsdagar är telefonkön som kortast.
Stapeldiagram som visar tider under dagen. Varje timme är röd, orange eller grön. 9-10 och 13-14 är röda. 10-11 och 15-16 är gröna. 11-12 och 14-15 är orangea.
Mellan kl. 10-11 och 15-16 är telefonkön som kortast.