Jobba hos oss

På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Vår data lägger grunden för hela Sveriges fastighetsmarknad. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör.

Rätt position för dig som vill bidra till samhällsutvecklingen

Hos oss erbjuds du ett varierande och dynamiskt jobb med ständigt fokus på digitaliseringens utveckling. Här blir du intellektuellt stimulerad, har möjlighet att utvecklas och genom dina beslut bidrar du till samhällsutvecklingen. Hos oss får du arbeta i en myndighet som är grundstenen i svensk ekonomi.

Vi befinner oss i ständig utveckling och strävar alltid mot att tillhandahålla ett flexibelt och hållbart arbetssätt. Den hybrida arbetsplatsen är ett exempel på det. Det innebär att i den mån verksamheten tillåter kan du som medarbetare hos oss utföra dina arbetsuppgifter på annan plats än kontoret.

Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.

Vi hoppas att du är redo för utmaningen – sök våra lediga tjänster.