Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida

Våra produkter

Här hittar du information om våra geodataprodukter inom kartor och geografisk information samt fastighetsinformation.

Beskrivning av produkterna

Geodataprodukterna kräver att du har en applikation eller en programvara som kan hantera dem. Visa alla geodataprodukter inom geografisk information och fastighetsinformation

Visningstjänsterna går att kombinera med våra andra geodatatjänster, till exempel direktåtkomsttjänsterna. Med den kombinationen kan du söka på adresser, ortnamn och fastigheter och visa informationen i kartan. 

Direktåtkomsttjänsterna är av karaktären 'fråga-svar' där ditt system skickar ett tjänsteanrop med sökbegrepp eller urvalsparametrar och erhåller ett standardiserat svar med information och geografiska objekttyper.

Nedladdningsprodukterna ger dig möjlighet att i ett system eller applikation ladda hem geografisk data via ett standardiserat gränssnitt.

Beställ våra geodataprodukter

Du kan beställa via respektive produktsida, eller beställa direkt:

Se också produkterna som finns tillgängliga som öppna data

Flera av geodatatjänsterna uppfyller EU-direktivet Inspire.

Geotorget

Geotorget kommer göra det möjligt att hitta information om och få tillgång till geodata från Lantmäteriet på ett ställe:

  • I Geotorget Beställning kan privatpersoner och organisationer beställa och ladda ner Lantmäteriets geodataprodukter.
  • Via Geotorget Dokumentation kommer det vara möjligt att hitta dokumentation om geodataprodukter och dess ingående information. 
  • I Geotorget Produktstöd kommer det att finnas guider som visar hur man gör för att använda några av Lantmäteriets produkter och tjänster. 

Geotorget är under utveckling och produkter och funktioner läggs till successivt.

Beställ från återförsäljare

Vill du ha hjälp med anpassning och bearbetning av våra produkter? Då ska du vända dig till någon av våra återförsäljare