På gång inom HMK

Här hittar du kalendarium och nyheter om HMK-handböcker, kurser och informationstillfällen.

Kalendarium

Vad: Referensgruppsmöte
När: 19 mars kl.09:00 - 11:00
Var: Digitalt
Arrangör: HMK

Den 19 mars kl. 9-11 bjuder HMK in till digitalt referensgruppsmöte. Alla intresserade är välkomna att delta. Har du inte fått kallelse kan du höra av dig till hmk@lm.se så återkommer vi.

Varmt välkomna!

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om HMK direkt i inkorgen? Prenumerera på HMK:s nyhetsbrev som skickas ut ca 3-4 gånger per år.

Tidigare nyhetsbrev om HMK 

Kurser i HMK

HMK utvecklar löpande webbutbildningar kopplade till handböckerna. Logga in i Lantmäteriets lärplattform (nytt fönster) för att se alla kurser inom HMK. Här hittar du bland annat:

Tyck till om HMK

Frågor och synpunkter från dig som använder HMK hjälper oss att förbättra innehåll och kvalitet i handböckerna. Om du har frågor, påpekanden eller förslag som rör handböckerna och HMK-webben ser vi gärna att du kontaktar oss via formuläret på denna sida. Det kan till exempel handla om att du önskar hjälp att tolka riktlinjer, att du saknar viss information eller att du hittat felaktigheter i HMK. Om du vill vara med och påverka HMK-arbetet över tid, till exempel vilka handböcker och kurser som tas fram, rekommenderar vi att du deltar i HMK Referensgrupp eller i någon av fokusgrupperna.

Observera att formuläret nollställs efter 20 minuters inaktivitet.

Frågor, synpunkter och förbättringsförslag

*) markerar obligatoriska fält

När Lantmäteriet samlar in personuppgifter ska myndigheten lämna information om den behandling av personuppgifter som görs. Informationen går att hitta på webbplatsen www.lantmateriet.se/personuppgifter eller genom att kontakta Kundcenter på telefonnummer 077163 63 63.

Kontakta oss 

För att kontakta oss, mejla hmk@lm.se.