Våra lediga jobb

Förrättningsassistent, Torsby

Förrättningsassistent, Torsby

Din roll hos oss

Som förrättningsassistent kommer du att utföra vissa moment i förrättningshandläggningen såsom delgivning, protokollskrivande, sakägarkontakter, kontroll och beredning av rättigheter, enklare utredningar samt övrigt administrativt arbete.

Arbetet i förrättningshandläggningen är teambaserat och sker i nära samarbete med förrättningslantmätare och mätnings- och kartingenjörer.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieexamen från högskoleförberedande program alternativt har du yrkeshögskoleutbildning i för tjänsten relevant område. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av administration inom juridisk verksamhet eller offentlig förvaltning, alternativt erfarenhet som mäklarassistent.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av administration inom fastighetsrätt. För tjänsten krävs god förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal.

Tjänsten kräver B-körkort för manuellt växlad bil.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och då vi arbetar i team söker vi dig som är samarbetsorienterad, jordnära problemlösare och arbetar strukturerat. Du är ambitiös och jobbar för att nå uppsatta mål och gör vad som krävs för ett gott resultat.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C100711-2022-121

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Torsby
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

David Westh
Funktionschef
Telefon: 0560-165 82

Fackliga företrädare

Berit Martinsson
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 0560-165 79
Lars-Gunnar Johnson
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 0560-165 78
Förrättningsassistent, Torsby

Dela sidan