Systemutvecklare inom Integration, Gävle

Systemutvecklare inom Integration, Gävle

Din roll hos oss

Trivs du med att arbeta tillsammans med andra? Vill du ta eget ansvar, få möjlighet att påverka och jobba i teknikens framkant med moderna arbetssätt? Då kommer du att trivas hos oss!

Som systemutvecklare hos oss kommer du att jobba i ett agilt team som är självständigt och har stort utrymme att välja lämpliga tekniker, verktyg och arbetssätt. Alla i teamet tar gemensamt ansvar för utveckling och drift av de applikationer som vi jobbar med. Vi ger alla medarbetare stort förtroende och tillit och du förväntas bidra till vår gemensamma trivsel, känsla av trygghet och tillhörighet.

Vi söker nu en systemutvecklare med inriktning mot integration till Lantmäteriets ICC (Integration Competence Center) som vill vara med och vidareutveckla Lantmäteriets integrationsplattform.

Teamet jobbar brett och du kommer bland annat bidra med att bygga integrationer med hjälp av Lantmäteriets integrationsplattform. Du kommer även få ge stöd till utvecklingsteam med integrationslösningar samt stödja projekt och förvaltning vid beställning av nya tjänster. Att säkerhetsställa att rekommenderade riktlinjer, standarder och krav följs i tekniska lösningar är också en del av rollen.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT eller på annat sätt erhållit motsvarande kunskaper. Du har även dokumenterad erfarenhet av Java-utveckling. För rollen är det viktigt att du kan kommunicera på svenska på ett tydligt och konstruktivt sätt, både muntligt och skriftligt.

Det är meriterande om du har jobbat med något av följande:

• Praktisk erfarenhet inom kompetensområdet integration

• Erfarenhet av Linux, Spring Framework, JMS, REST, XML, JSON och Ansible

• Kompetens inom automatiserade systemtester inklusive Continuous integration/Deployment

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en teamspelare som trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Du löser problem och utmaningar, både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. För att lyckas är det viktigt att du kan skapa kontakter och underhålla relationer. Rollen kräver även att du är flexibel, initiativtagande och intresserad av att lära nya saker.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med registerkontroll och säkerhetssamtal kommer att genomföras innan anställning.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med övriga verksamhetsområden i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Vårt uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster. Våra ledord är verksamhetsnytta, säkerhet, innovation och arbetsglädje. Vi har flera stora intressanta utvecklingsprojekt på gång som alla bidrar till samhällets utveckling och där behöver vi dig!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C173975-2024-1

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Anja Mörtman
Funktionschef
Telefon: 026-63 31 64

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
SACO-S Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 47
Maria Sälg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 48 19

Dela sidan