GIS-handläggare, Stockholm

GIS-handläggare, Stockholm

Din roll hos oss

Enheten Geo SE kommer bli din arbetsplats. Vår uppgift är att stödja Försvarsmakten och i det uppdraget ingår att producera och utveckla geodataprodukter samt vara expertstöd och ge support. Produktionen består av såväl specialanpassade papperskartor som digitala geodata för försvarsmaktens användare och system.

Vi söker nu en GIS-handläggare till funktionen Produktion. Som GIS-handläggare arbetar du med beställningar/uppdrag inom GIS-området och kartproduktion. Du deltar i att analysera Försvarsmaktens krav och omvandlar dessa till funktionella lösningar.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen inom GIS/GIT eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Alternativt kommer du att ta examen inom sex månader.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ESRI ArcGIS Pro samt av verktyget FME.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och som GIS-handläggare är det viktigt att du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar på ett strukturerat sätt. För tjänsten är det också viktigt att du samarbetar bra med andra människor och är lösningsorienterad.

Tjänsten är säkerhetsklassad, vilket kräver att du har svenskt medborgarskap. En säkerhetsprövning kommer att genomföras före anställning. För att du ska vara aktuell för tjänsten måste du ha blivit godkänd i säkerhetsprövningen.

Lantmäteriet är en beredskapsmyndighet och som anställd kommer du att krigsplaceras vid myndigheten.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

I denna rekrytering tillämpar vi sex månaders provanställning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C175874-2024-4

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Anders Hallgren
Funktionschef
Telefon: 08-534 893 30

Fackliga företrädare

Maria Runkrants
SACO-S Lantmäteriet
Telefon: 08-534 893 45
Lovisa Widman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 08-534 893 31

Dela sidan