Lantmäteriets appar

Våra appar är gratis och kräver ingen inloggning. 

Min Karta

Vi vill att Lantmäteriets kartor ska vara tillgängliga och enkla att hämta till din smartphone. Min Karta-appen för iOS och Android ger dig aktuella kartor och flygfoton för att alltid ha en innehållsrik karta tillgänglig med grundläggande verktyg för att kartan ska komma till användning. Utvecklingen av dessa appar pågår kontinuerligt.

Innehåll

Appen ger tillgång till uppdaterade kartor och flygfoton samt olika verktyg för att hantera dessa.

Det finns möjlighet att dela kartinnehåll mellan iOS, Android och vår webbaserade tjänst oavsett vilken plattform du själv använder.  

Ladda ner

För dig som använder iOS finns den att ladda ner i App Store (öppnas i nytt fönster).

För dig som använder Android finns den att ladda ner i Google Play Store (öppnas i nytt fönster).

Insamling av data

Min karta samlar in information om hur appen används. Det inkluderar:

  • din position
  • det du skriver i sökfältet
  • vilka funktioner du använder.

Ingen av den informationen kan kopplas till din identitet. Informationen skickas till Lantmäteriet där den lagras. Det görs för att Lantmäteriet ska kunna förbättra appen för alla användare. Vi delar aldrig denna information med någon annan. Du kan när som helst ändra ditt ställningstagande till denna insamling i appen under Inställningar/Integritet/Begränsa spårning.

Hjälp och tips

Ta del av:

Integritetspolicy

I våra appar använder vi en trafikanalystjänst för att öka förståelsen om hur de används, så att vi kan utveckla bättre appar. Vill man som användare inte delta så kan spårningen stängas av i inställningar för appen. Möjligheten till det finns under SPÅRNING och Begränsa spårning.

Läs mer om Lantmäteriets villkor kring integritet