Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida

Beställ utdrag ur fastighetsregistret

Här kan du som privatperson och företag kostnadsfritt beställa utdrag ur fastighetsregistret.

I registerutdraget framgår bland annat vem som är lagfaren ägare av fastigheten, inteckningar och taxeringsuppgifter samt uppgifter om gemensamhetsanläggningar och samfälligheter som är kopplade till fastigheten. I registerutdraget kan du även få information om avregistrerade fastigheter.

Fyll i fullständig beteckning för fastigheten, samfälligheten eller gemensamhetsanläggningen samt e-postadress i formuläret nedan. Observera att du endast kan beställa fem registerutdrag per dygn.

*) markerar obligatoriska fält

Det har redan skickats in begäran om fem registerutdrag för denna e-postadress de senaste 24 timmarna.

Försök igen senare.

När Lantmäteriet samlar in personuppgifter ska myndigheten lämna information om den behandling av personuppgifter som görs. Informationen går att hitta på www.lantmateriet.se/personuppgifter.

I vår e-tjänst Kartsök och Ortnamn kan du få fram fullständig fastighetsbeteckning.

Hur lång tid tar det att få beställningen?

Beställningen hanteras så snart som möjligt under våra ordinarie öppettider. Alla utdrag granskas och i vissa fall kan leveranstiden vara något längre.

Efter att du skickat in din beställning får du ett bekräftelsemail med ett ärendenummer och till vilken e-postadress utdraget kommer att skickas. Har du inte fått ditt utdrag inom ett par dagar, kontrollera om det hamnat i skräpposten.

Mer information  

Registerutdraget visar den mest efterfrågade informationen från fastighetsregistret. Önskar du mer information än vad detta utdrag innehåller är du välkommen att kontakta Kundcenter