Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida

Beställ information ur fastighetsregistret

Här kan du som privatperson och företag kostnadsfritt beställa utdrag med standardinformation ur fastighetsregistret.

I standardinformationen framgår bland annat vem som är lagfaren ägare av fastigheten, inteckningar och taxeringsuppgifter samt uppgifter om gemensamhetsanläggningar och samfälligheter som är kopplade till fastigheten. I standardinformationen kan du även få uppgifter om avregistrerade fastigheter.

Fyll i fullständig beteckning för fastigheten, samfälligheten eller gemensamhetsanläggningen samt e-postadress i formuläret nedan. Observera att du endast kan beställa information på fem fastigheter per 24 timmar.

Observera att formuläret nollställs efter 20 minuters inaktivitet.

*) markerar obligatoriska fält

Det har redan skickats in begäran om fem registerutdrag för denna e-postadress de senaste 24 timmarna.

Försök igen senare.

När Lantmäteriet samlar in personuppgifter ska myndigheten lämna information om den behandling av personuppgifter som görs. Informationen går att hitta på www.lantmateriet.se/personuppgifter.

I vår e-tjänst Min karta kan du få fram fullständig fastighetsbeteckning.

Hur lång tid tar det att få beställningen?

Beställningen hanteras så snart som möjligt under våra ordinarie öppettider. All information granskas och i vissa fall kan leveranstiden vara något längre.

Efter att du skickat in din beställning får du ett bekräftelsemail med ett ärendenummer och till vilken e-postadress vi kommer leverera till. Har du inte fått din beställning inom ett par dagar, kontrollera om det hamnat i skräpposten.

Mer information  

Standardinformationen visar de mest efterfrågade uppgifterna från fastighetsregistret. Önskar du mer information än vad denna standardinformation innehåller är du välkommen att kontakta Kundcenter