Självservice

Här hittar du alla våra e-tjänster och blanketter.

Mina sidor

På Mina sidor hittar du uppgifter om dina fastigheter och tomrätter. Du får även överblick över aktuella fastighetsärenden. Via tjänsten kan du gå direkt till våra e-tjänster för att göra en ansökan eller signera och komplettera pågående förrättningsärenden. 

Besök Mina sidor

Karttjänster

Bland våra karttjänster finns något för alla. Hitta detaljerade kartor och flygbilder genom att söka på plats, adress eller fastighet i e-tjänsten Min karta. För att skapa och skriva ut en alldeles egen karta rekommenderar vi att du testar tjänsten Kartutskrift.

Vill du se en kartskatt? I våra digitala arkiv finns mer än en miljon historiska kartor, och de sträcker sig så långt bak i tiden som 1628.

Använd våra karttjänster

E-tjänster inom fastigheter och mark

Bland våra e-tjänster inom fastigheter och mark kan du bland annat se detaljerad information om din fastighet, ta reda på vem som äger en fastighet och ansöka om lagfart eller lantmäteriförrätnning. Har du en pågående lantmäteriförrättning kan du följa ärendet från start till mål. 

Alla e-tjänster inom fastighet och mark

Blanketter

Här hittar du en samlad lista över Lantmäteriets blanketter, indelad i områden för att du enklare ska hitta det du söker.

Hitta blankett