Verksamhetsutvecklare inom Fastighetsbildning, Gävle

Verksamhetsutvecklare inom Fastighetsbildning, Gävle

Din roll hos oss

Som verksamhetsutvecklare inom Fastighetsbildning med inriktning mot kartstöd kommer du att stödja verksamheten på våra fastighetsbildningskontor. I detta ingår support och förvaltning av de tekniska handläggningsstöden med inriktning mot kartproduktion. Funktionen Tekniskt handläggningsstöd jobbar teambaserat.

Funktionens medarbetare deltar i olika verksamhets- och utvecklingsprojekt kopplade till Fastighetsbildning, vilket ställer höga krav på att förmåga att anpassa arbetsprocesser, stödfunktionalitet och handledningar.

Din profil

Vi söker dig som har minst en treårig akademisk examen som lantmätare, lantmäteriingenjör eller motsvarande med erfarenhet av fastighetsbildning, förrättningshandläggning och kartproduktion i GEOSECMA Lantmäteri. För arbetet krävs goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av tekniskt handläggningsstöd för Fastighetsbildning, och om du har arbetat med stödverksamhet samt utvecklingsfrågor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är du driven, tar initiativ, har god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du tar ansvar för din uppgift, strukturer själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C110523-2022-161

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Agneta Murén Karlsson
Funktionschef
Telefon: 026-63 30 36

Fackliga företrädare

Margareta Fryk
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 32 89
Ann Charlotte Zetterberg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 31 16

Dela sidan