Informationsutvecklare inom Fastighetsbildning, Gävle

Informationsutvecklare inom Fastighetsbildning, Gävle

Din roll hos oss

I uppdraget ingår olika arbetsuppgifter inom informationssäkerhet, såsom att arbeta med informationsklassningar, riskanalyser, säkerhetsskyddsanalyser och säkerhetsskyddsplaner samt med genomförande av olika informationssäkerhetshöjande åtgärder och uppföljning av dem. Tjänsten är placerad inom verksamhetsområdet Fastighetsbildning, enheten Fastighetsbildningsstöd. I tjänsten ingår även att arbeta med informationsmodellering för verksamhetsområdet och att förvalta verksamhetsområdets informationsmodeller.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med såväl linjeverksamhet som utvecklingsprojekt. Att leda och moderera olika grupper är en viktig del av arbetet.

Din profil

Vi söker dig som har kunskap om informationsmodellering och erfarenhet av att arbeta med frågor inom informationssäkerhet. Du har erfarenhet av att arbeta med sekretessfrågor samt har implementerat arbetssätt och rutiner inom området. Du har också erfarenhet av att stötta verksamhet som arbetar med sekretessfrågor. Det är meriterande om du har kunskap om metodstöd för informationsmodellering och erfarenhet av att omsätta det i praktiken.

Du som söker har högskoleutbildning med inriktning informationshantering eller annan utbildning som i kombination med relevant erfarenhet kan bedömas likvärdig. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du är en teamspelare som löser problem och utmaningar, både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Som person är du förtroendeingivande och har lätt att vinna andras respekt. För att lyckas är det viktigt att du tar egna initiativ, är drivande, strukturerad och håller dig à jour inom ditt expertområde. Du drivs av att engagera andra och i samverkan nå resultat.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med tillhörande säkerhetssamtal kommer att göras i samband med anställning.

Övrig information

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C110516-2022-158

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Gunilla Tosteby
Enhetschef Fastighetsbildningsstöd
Telefon: 026-63 48 92

Fackliga företrädare

Margareta Fryk
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 32 89
Ann Charlotte Zetterberg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 31 16

Dela sidan