Fältarbetare - visstidsanställning, Gävle

Fältarbetare - visstidsanställning, Gävle

Din roll hos oss

Lantmäteriet har i uppdrag av regeringen att genomföra en översyn av riksgränsen mot Norge. Arbetet med översynen innebär att du är på plats i fält och restaurerar riksrösen, röjer kring riksrösen, mäter in riksrösen och övriga gränsmärken och stakar ut gränsgatan samt röjning av gränssgata. Översynen genomförs i fjällterräng, och transporter av personal och utrustning görs bl.a. med helikopter.

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är inventering av punkter i våra rikstäckande referensnät samt avvägning, beroende på vilka behov som uppstår under fältsäsongen.

Detta är en visstidsanställning som sträcker sig mellan 7 juni - 6 oktober. Placeringsort är Gävle.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande och är svensk medborgare. Du kan vara borta i längre arbetsperioder, upp till 10 dagar åt gången.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du har mätningstekniska kunskaper, vana att vistas i fjällterräng samt vana att arbeta i oländig terräng under längre tidsperioder. Om du har röjsågsutbildning samt tidigare erfarenheter inom området är det också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är trygg och stabil, tar initiativ och ansvar för din uppgift samt är praktiskt lagd. Du har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad. Du behöver kunna arbeta i olika väderförhållanden och klara enkel standard på måltider och hygien under arbetspassen. Du måste vara beredd på fysiskt krävande uppgifter i utmanande arbetsmiljö. Vi önskar att du har förmågan att kliva fram och aktivt ta initiativ i sociala sammanhang, samt har lätt för sociala kontakter och att skapa nya relationer.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C125127-2023-2

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Thomas Eiderman
Funktionschef
Telefon: 026-63 37 99
Michael Munter
Projektledare
Telefon: 026-63 31 74

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 34 47
Fredrik Hellman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 37

Dela sidan