Verksamhetsutvecklare inom Internationella enheten, Gävle

Verksamhetsutvecklare inom Internationella enheten, Gävle

Din roll hos oss

Som verksamhetsutvecklare vid Internationella enheten kommer du främst att agera som stöd från Sverige till pågående och kommande tjänsteexportsprojekt. Du kommer aktivt att stötta projekten med diverse planering, erfarenhetsutbyten, rapporteringar, upphandlingar, uppföljningar med mera. Rollen innebär kontinuerlig dialog med projekten för att stötta och bidra aktivt. Det kan även inkludera att vara en aktiv del i utvecklingen av nya projektförslag. För att säkerställa att kort- och långtidsexperter har rätt förutsättningar kommer du även att bidra till och genomföra kompetensförsörjningsinsatser, där så behövs.

Tjänsten innehåller tjänsteresor såväl inom som utanför Sverige. Tjänsteresor utanför Sverige har ofta prägeln att vara två veckor eller mer.

Din profil

Vi söker dig som har en svensk eller validerad högskoleexamen inom lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig. För att lyckas i uppdraget krävs även god kunskap om Lantmäteriets kärnverksamhet samt erfarenhet av Lantmäteriets tjänsteexport. Goda verbala och skriftliga kunskaper i både svenska och engelska är också ett krav. Tjänsten kräver B-körkort.

Då den svenska statstjänstemannarollen och den statliga värdegrunden bildar ett fundament i arbetet med alla våra samarbetsländer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i en ny verksamhet, bygga relationer och förstå samarbetspartnernas behov och önskemål. Du har även förståelse och intresse för andra kulturer och samhällssystem. Likväl behöver du vara en självgående, drivande och flexibel lagspelare för att kunna leverera förväntade resultat.

Vi ser gärna att du har ambitionen att bli utlandsstationerad som projektledare inom Lantmäteriets tjänsteexport inom några år.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C179192-2024-7

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Mikael Lilje
Chef, Internationella enheten
Telefon: 026-633742

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
Saco-S Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 47
Johan Petersson
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 0521-262548

Dela sidan