Jurist - visstidsanställning, Gävle

Jurist - visstidsanställning, Gävle

Din roll hos oss

Som timanställd jurist är ditt främsta uppdrag att stötta de övriga juristerna på funktionen inom olika juridiska frågor men du du kommer även få egna ärenden att utreda. De rättsområden som kan förekomma är, både offentlig rätt och privaträtt, bland annat med dataskydd, immaterialrätt, avtalsrätt, offentlighet och sekretess samt förvaltningsrätt.

Detta är en visstidsanställning som sträcker sig från 1 januari 2024 till och med 30 juni 2024. Den faktiska arbetstiden är varierande utifrån arbetsbelastningen inom funktionen.

Placeringsort är Gävle.

Din profil

Vi söker dig som har en juristexamen samt flerårig yrkeserfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från en myndighet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas hos oss ser vi att du som person är strukturerad och kan arbeta enligt en tydlig process, du organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Du är relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer. Du är även samarbetsorienterad och kan snpassa dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med tillhörande säkerhetssamtal kommer att göras i samband med anställning.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C163265-2023-55

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Timavlönad
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Lejla Asoli
Funktionschef
Telefon: 026-63 38 25

Fackliga företrädare

Jesper Paasch
SACO-S Lantmäteriet
Telefon: 026-63 30 01
Fredrik Hellman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 37

Dela sidan