Förrättningsassistent, Ulricehamn

Förrättningsassistent, Ulricehamn

Din roll hos oss

Arbetet som förrättningsassistent är omväxlande och stimulerande där du arbetar i team med andra roller, t ex förrättningslantmätare och mätingenjörer. Du får en viktig roll i vårt arbete med fastighetsbildning där du bland annat bidrar till att våra administrativa arbetsuppgifter blir utförda på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt, samt att administration av ärenden inom fastighetsbildningsförrättning hanteras effektivt. Kundkontakter är också återkommande i arbetsuppgifterna.

Din profil

Vi söker dig som har någon av följande bakgrunder,

- Yrkeshögskoleutbildning eller högskoleutbildning i för tjänsten relevant område.

- Utbildning till juridisk assistent

- Gymnasieexamen från högskoleförberedande program och flerårig erfarenhet som mäklarassistent eller administration inom juridisk verksamhet eller offentlig förvaltning.

Arbetet kräver även god förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal. Tjänsten kräver B-körkort för manuellt växlad bil.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av administration inom fastighetsrätt. Det är också meriterande om du läst fastighetsrätt. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av flera olika handläggningssystem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är strukturerad och arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Du är stabil och hanterar stress på ett konstruktivt sätt, bibehåller ett gott humör vid press och motgångar. Du tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer. Du är samarbetsorienterad och kan lätt anpassa dig till olika typer av arbetsuppgifter samt personer. Dessutom har du förmåga att kunna överblicka många olika uppgifter samtidigt. Du är även lösningsorienterad och hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C111063-2022-164

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Ulricehamn
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Ove Svensson
Funktionschef
Telefon: 0321-17425

Fackliga företrädare

Anna Franzon
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 031-60 42 36
Anders Engström
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 031-701 85 17

Dela sidan