Produktionsutvecklare med inriktning laser- och bilddata, Gävle

Produktionsutvecklare med inriktning laser- och bilddata, Gävle

Din roll hos oss

Arbetet innefattar produktionsutveckling inom fotogrammetri- och höjddataområdet. Du kommer utifrån Funktionen bild- och höjddatas mål analysera våra behov av utveckling och ta fram förslag på lösningar. Du kommer att leda uppdrag för att ta fram lösningsförslag samt införa dessa i verksamheten. I arbetet ingår både att driva förändringar för att föra in nya metoder och arbetssätt i produktionen gällande t.ex. processer, modellering, kravhantering och metodutveckling.

Du kommer att arbeta med att:

• Vara stöd till verksamheten inom fotogrammetriområdet.

• Bidra till verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete.

• Fungera som länk mellan verksamhet, ledning, användare, IT och utveckling.

• Leda och driva uppdrag inom verksamheten.

• Programmering i olika språk.

Din profil

Vi ser att du har högskoleutbildning inom bild- och höjdområdet och även att du har utbildning inom programmering eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Du ska även ha kunskap inom flera programmeringsspråk. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från bearbetning av bild- och höjddata.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi jobbar inom ett teknikintensivt område och bearbetar stora mängder data. Genom din analytiska förmåga löser du problem utan att missa de långsiktiga strategierna. Du ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på uppkomna problem. Som person har du lätt för att skapa nya relationer och att samarbeta med andra. Du strävar efter att nå gemensamma mål.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med tillhörande säkerhetssamtal kommer att göras i samband med anställning.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till viss del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C107709-2022-51

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Emma Hedqvist
Gruppchef
Telefon: 026-63 32 81

Fackliga företrädare

Pia Karlsson
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 47 19
Ann Charlotte Zetterberg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 31 16

Dela sidan