Förrättningsassistent, Gävle

Förrättningsassistent, Gävle

Din roll hos oss

Arbetet som förrättningsassistent är omväxlande och stimulerande. Vi arbetar teambaserat och du kommer arbeta i team med andra roller, t ex förrättningslantmätare och mätingenjörer. Du får en viktig roll i vårt arbete med fastighetsbildning, där du bland annat bidrar till att våra administrativa arbetsuppgifter blir utförda på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt, samt att administration av ärenden inom fastighetsbildningsförrättning hanteras effektivt.

I den här tjänsten som förrättningsassistent ingår också att vara teamledare för ett förrättningsteam som i nuläget består av sex stycken förrättningslantmätare.

Din profil

Vi söker dig som har någon av följande bakgrunder:

- Yrkeshögskoleutbildning i för tjänsten relevant område.

- Utbildning till juridisk assistent

- Erfarenhet som mäklarassistent eller administration inom juridisk verksamhet eller annan erfarenhet som kan anses likvärdig,

Tjänsten kräver att du har erfarenhet som teamledare, projektledare eller liknande och att du har arbetserfarenhet från offentlig förvaltning som kommun, stat, länsstyrelse eller liknande verksamhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbildningsverksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och i rollen är det viktigt att du har förmåga att arbeta strukturerat och kan visa handlingskraft, samtidigt som du bidrar till gott samarbete och kundbemötande. Du har även förmåga att arbeta självständigt utifrån givna ramar och eget omdöme, men kan också anpassa arbetet till ändrade omständigheter. Arbetsuppgifterna kräver god förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C137695-2023-69

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Michael Cliffoord
Funktionschef
Telefon: 026-63 30 07

Fackliga företrädare

Robin Engberg
Saco-S Lantmäteriet
Telefon: 0650-54 84 95
David Berggren
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 37 98

Dela sidan