Jurist - visstidsanställning, Gävle

Jurist - visstidsanställning, Gävle

Din roll hos oss

Som jurist inom Geodata kommer du att stötta verksamheten med juridiska frågor i rättsområden som offentlig rätt och privaträtt, bland annat med dataskydd, immaterialrätt, avtalsrätt, offentlighet och sekretess samt förvaltningsrätt.

Detta är en visstidsanställning som sträcker sig fr o m 1 juli t o m 31 december. Arbetet omfattar cirka 10 timmar i veckan.

Din profil

Vi söker dig som har en juristexamen samt flerårig erfarenhet som jurist. Vi ser att du har erfarenheter från en myndighet. Det är även meriterande om du har flerårig juridisk erfarenhet inom Geodataområdet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du som söker är strukturerad, samarbetsorienterad och har lätt att skapa goda relationer.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med registerkontroll och säkerhetssamtal kommer att genomföras innan anställning.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C191814-2024-11

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Timavlönad
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Maria Pierre
Funktionschef
Telefon: 026-63 47 45

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
SACO-S Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 47
Fredrik Hellman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 37

Dela sidan