Tf chef inom Fastighetsbildning, Malmö

Tf chef inom Fastighetsbildning, Malmö

Din roll hos oss

På vårt kontor i Malmö finns det fyra funktioner, och till en av dessa funktioner söker vi nu en tf funktionschef. Som funktionschef har du resultat- och personalansvar. Det innebär bland annat att du har ansvar för funktionens medarbetare, deras kompetensutveckling och för att skapa ett engagemang och goda förutsättningar så att medarbetarna kan utföra sina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Du ansvarar vidare för funktionens ekonomi enligt delegationsordning, genomför medarbetar-, löne- och uppföljningssamtal, har ansvar för att dina medarbetare har en god arbetsmiljö och medverkar i kontorsledningen och enhetens ledningsgrupp. Du deltar även operativt i funktionens dagliga produktion. Produktionen anpassas efter respektive chefs bakgrund och meriter samt arbetsgruppens storlek.

Din profil

Som chef har du verksamhetsansvar och leder utveckling av verksamheten genom att leda andra. Det kräver flexibilitet, självinsikt och en god förståelse för andra samt en förmåga att anpassa ditt ledarskap till den rådande situationen.

Vi söker dig som har ledaregenskaper och erfarenhet som chef eller teamledare samt representerar ett närvarande och tillitsfullt ledarskap. Du har högskoleutbildning som bedöms som relevant för tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda medarbetare inom lantmäteriförrättnings- eller fastighetsbildningsverksamhet, erfarenhet av ledarskap i teambaserat arbetssätt och erfarenhet av att ha arbetat med fastighetsbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är handlingskraftig och har förmåga att självständigt utveckla och driva verksamheten mot uppsatta mål. Du har intresse för att utveckla och ta tillvara medarbetarnas egenskaper och kunskaper och stärka dem i yrkesrollen, samt har förmågan att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna. Vidare är du en god kommunikatör med förmåga till överblick och att se helheter.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C113465-2022-170

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Malmö
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Viveca Juselius Starck
Enhetschef
Telefon: 044-13 73 28

Fackliga företrädare

Magnus Landgren
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 040-660 81 83
David Svensson
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 040-660 80 32

Dela sidan