Systemutvecklare, Gävle

Systemutvecklare, Gävle

Din roll hos oss

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och det finns utmaningar för dig med både lång och kort erfarenhet. Är du den som vill ta eget ansvar och få möjligheter att påverka? Vill du jobba i teknikens framkant med moderna arbetssätt? Sök!

Hos oss får du arbeta i ett härligt och inkluderande agilt leveransteam, där du får stora möjligheter att påverka val av tekniker, verktyg och arbetssätt.

Vi arbetar med utveckling av en Lantmäterigemensam digitalplattform för ärendehantering, där vi har stort fokus på säkerhet, automatisering och kvalitet. Teamet tar ett gemensamt ansvar för leveransen, bidrar till helheten och täcker upp för varandra. Utöver de ordinarie arbetsuppgifterna erbjuder vi även möjligheter att utvecklas genom interna forum för erfarenhetsutbyte, innovationsarbete, sociala aktiviteter och mer.

För oss är det viktigt med ett engagemang som bidrar till vår trivsel, nära samarbete med verksamheten och andra team inom UIT för att tillsammans nå våra mål. Vårt ledarskap grundas på ett ömsesidigt förtroende och ansvarstagande och ett närvarande ledarskap.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT eller på annat sätt erhållit motsvarande kunskaper och har erfarenhet inom systemutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vilket innebär att vi vill att du är en teamspelare som löser problem och utmaningar, både självständigt och tillsammans med dina kollegor. För arbetsuppgifterna är det viktigt att du kan kommunicera på svenska på ett tydligt och konstruktivt sätt, både muntligt och skriftligt.

Du är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra genom att leverera lösningar och uppnå resultat utifrån verksamhetens behov och dess utmaningar. För att lyckas är det viktigt att du kan skapa kontakter och underhålla relationer. Rollen kräver även att du är flexibel, initiativtagande och nytänkande. Har du dessutom erfarenheter av CI/CD, containerlösningar, relationsdatabaser, systemadministration, testautomatisering, Spring, webb- eller e-arkivslösningar är det meriterande.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ger vi dig förutsättningar att kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med övriga verksamhetsområden i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Vårt uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster. Våra ledord är verksamhetsnytta, säkerhet, innovation och arbetsglädje. Vi har flera stora intressanta utvecklingsprojekt på gång som alla bidrar till samhällets utveckling och där behöver vi dig!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C119826-2023-1

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Maria Astby Österberg
Funktionschef
Telefon: 026-63 32 24

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 34 47
Maria Sälg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 48 19

Dela sidan