Kundansvarig inom Geodatasupport, Gävle

Kundansvarig inom Geodatasupport, Gävle

Din roll hos oss

Som kundansvarig inom arbetsgrupp Geodatasupport har du kundperspektivet med dig. Rollen innebär att

• hantera ärenden som hör till Nationella geodataplattformen

• delta i Geodatasupport löpande arbete

• vara stöd till verksamhetssamordnare

• arbeta med ständiga förbättringar

I det dagliga arbetet ger du support till producenter som vill ansluta sina informationsmängder till Nationella geodataplattformen liksom till konsumenter som vill ha åtkomst till dessa data. Du hanterar producent- och konsumentavtal och stödjer i frågor som ofta rör inloggningar och behörigheter. För att tillgodose kundens supportbehov förutsätter vi ett bra och samarbete med andra linjens support. Tjänsten innebär även att du bistår verksamhetssamordnare med exempelvis nyhetsutskick och administrering av mejllistor. Arbetet bedrivs främst via e-post, telefoni och i interna system. Du arbetar också med ständiga förbättringar som bidrar till god framdrift i verksamheten.

Din profil

Tjänsten kräver goda kunskaper om den Nationella geodataplattformen där uppladdning av informationsmängderna liksom åtkomst av data möjliggörs. Du är väl insatt i tillhörande producent- och konsumentavtal. Därtill har du kunskaper om hur systemen hänger ihop och hur dessa nyttjas i kundprocessen liksom behörighetsfrågor till både Nationella geodataplattformen och till Geotorget.

Som person är du strukturerad, arbetar enligt en tydlig process och håller deadlines. Du har lätt för att sätta dig in i kundens situation, lyssnar, visar förståelse och hänsyn. Du är prestigelös, kommunikativ och har ett gott samarbete med andra.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C110684-2022-53

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Suzana Velevska Skarin
Funktionschef Kundsupport och leverans
Telefon: 026-63 33 41

Fackliga företrädare

Frank Werle
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 35 33
Fredrik Hellman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 37

Dela sidan