Verksamhetsutvecklare med Lantmätarbakgrund, Gävle

Verksamhetsutvecklare med Lantmätarbakgrund, Gävle

Din roll hos oss

Nu söker vi en verksamhetsutvecklare till Fastighetsbildningsstöd som vill medverka i arbetet med att utveckla en effektiv och modern stödverksamhet. Vi erbjuder en modern arbetsplats och ett serviceinriktat, stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med experter inom förrättningsprocessen och våra handläggningsstöd. Ett exempel just nu är att funktionen har medarbetare som ingår i ett större projekt som ska ta fram ett nytt stöd för handläggning.

Arbetet är koncentrerat på att stödja verksamheten på våra fastighetsbildningskontor. I detta ingår support i det tekniska handläggningsstödet, utveckling av dessa samt att utarbeta handledningar och kravspecifikationer.

Funktionen tekniskt handläggningsstöd jobbar teambaserat. I arbetet ingår det att delta i diverse arbetsgrupper och projekt, där omfattningen kan variera över tid. Arbetet ställer höga krav på förmåga att anpassa arbetsprocesser, handläggningsstödets funktionalitet och handledningar.

Din profil

Vi söker dig med en akademisk examen från Lantmätarprogrammet med teknisk- eller juridisk inriktning eller annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har även god kunskap i svenska språket både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av tekniskt handläggningsstöd eller arbetat som handläggare inom Fastighetsbildning. Vidare ser vi som meriterande om du har god kännedom om fastighetsregisterlagsstiftningen, intresse för registerfrågor eller har arbetat med stödverksamhet och utvecklingsfrågor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som tar ansvar för din uppgift, strukturerar ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande som bygger på ditt intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra genom att lyssna och kommunicera på bra sätt.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C110521-2022-160

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Agneta Murén Karlsson
Funktionschef
Telefon: 026-63 30 36

Fackliga företrädare

Margareta Fryk
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 32 89
Ann Charlotte Zetterberg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 31 16

Dela sidan