Jurist - timanställning, Gävle

Jurist - timanställning, Gävle

Din roll hos oss

Som timanställd jurist är ditt främsta uppdrag att stötta de övriga juristerna på funktionen inom olika juridiska frågor. Du kommer även i viss mån få egna ärenden att utreda. De rättsområden som kan förekomma är, både offentlig rätt och privaträtt, bland annat med dataskydd, immaterialrätt, avtalsrätt, offentlighet och sekretess samt förvaltningsrätt. Arbetet omfattar cirka 10 timmar i veckan.

Din profil

Du som söker har juristexamen samt flerårig erfarenhet som jurist inom Lantmäteriet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du som söker är strukturerad, samarbetsorienterad och har lätt att skapa goda relationer.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med registerkontroll och säkerhetssamtal kommer att genomföras innan anställning.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C138421-2023-10

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Timavlönad
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Sara Stefansson
TF Funktionschef
Telefon: 026-63 36 46

Fackliga företrädare

Jesper Paasch
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 30 01
Fredrik Hellman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 37

Dela sidan