HR-partner, Gävle

HR-partner, Gävle

Din roll hos oss

Vi arbetar utifrån en tydlig arbetsgivarroll, verksamhetsnära och proaktivt med HR-frågor där Lantmäteriets värdegrund; handlingskraft, service och öppenhet är en röd tråd. Som HR-partner har du uppdraget att utveckla, implementera, driva och följa upp HR-processer i verksamheten. Du är ett stöd till verksamhetens chefer i HR-frågor och ingår i en av våra verksamheters ledningsgrupp där du deltar aktivt ur ett HR-perspektiv.

Du arbetar med arbetsmiljö, rehabilitering, tolkning och tillämpning av lagar och kollektivavtal, planering och uppföljning, lönerevision samt deltar i samverkan med våra fackliga organisationer. Du deltar också i olika utvecklingsprojekt och stödjer verksamheten i en föränderlig tid som ställer nya krav på förändringsledning och omställning. Kunskap inom arbetsrätt i kombination med engagemang för ständiga förbättringar är därför väsentligt.

Som HR-partner är det viktigt att du har förmågan att anpassa ditt budskap till olika målgrupper och att du bidrar till att skapa ett förtroendefullt och gott samverkansklimat. Vi som jobbar inom HR har ett nära samarbete och hjälps åt för att ge verksamheterna det bästa HR-stödet. Tjänsteort är Gävle, och vi tillämpar hybridarbete med möjlighet att kombinera arbete hemifrån och på kontoret.

Första intervjuer kommer att ske löpande via Skype. Därefter genomförs intervjuer på kontoret i Gävle under perioden 12-30 juni.

Din profil

Vi söker dig som har akademisk examen inom HR-området eller har en annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med HR-frågor och mycket goda kunskaper inom arbetsrätt och kompetensförsörjningsfrågor. Du har erfarenhet av att coacha och utveckla chefer i vardagen och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med förändringsledning och av samverkan med arbetstagarrepresentanter och skyddsombud. Meriterande är även om du har erfarenhet av arbete tillsammans med ledningsgrupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, har god planeringsförmåga och som slutför det som påbörjats inom deadline. Du har lätt för att skapa nya och goda relationer och trivs i sammanhang där du pratar inför grupp, leder workshops eller agerar facilitator. Du är samarbetsorienterad och strävar efter att hitta lösningar som gör att ni når det gemensamma målet på ett prestigelöst sätt. Som person är du trygg och har förmågan att skilja på sak och person. Du levererar ett professionellt stöd till verksamheten i deras utvecklings-och förändringsresa.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du behöver vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med tillhörande säkerhetssamtal kommer att göras innan beslut om anställning fattas.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Våra myndighetsgemensamma enheter levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C141278-2023-26

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Linn Sunnelid
Enhetschef HR
Telefon: 026-633819

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 34 47
Jeanette Väfors
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 021-15 52 19

Dela sidan