Chef inom Inköp, Gävle

Chef inom Inköp, Gävle

Din roll hos oss

Som chef på Lantmäteriet förväntas du driva förändringar genom att skapa förutsättningar för delaktighet och en god dialog.

Som funktionschef arbetar du i den första chefslinjen och kommer att ha verksamhets- och personalansvar för funktionens medarbetare med ett ledarskap som är nära, kommunikativt och coachande. Genom detta skapar du engagemang och förutsättningar för medarbetarna att nå bra resultat tillsammans. I personalansvaret ingår även medarbetarsamtal, lönesättning, kompetensutveckling, rekrytering, ekonomi och säkerställande av medarbetarnas arbetsmiljö.

Vi är en hybrid arbetsplats vilket betyder att det, utefter verksamhetens behov, finns möjlighet att variera mellan att arbeta fysiskt på kontoret i Gävle och att arbeta från annan plats och detta utifrån dialog med din chef och ditt team.

Din profil

Vi söker dig som har chefserfarenhet med personalansvar och har en universitets-/högskoleutbildning som är lämplig inom området, exempelvis inom ekonomi eller juridik. Din erfarenhet av inköp är bred och du har god kännedom om Lagen om offentlig upphandling. Vidare är dina kunskaper om inköpsprocessen gällande säkerhetsskyddad upphandling goda. Du kommunicerar på svenska på ett tydligt och konstruktivt sätt, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du har arbetat med kategoristyrning.

Som funktionschef har du verksamhetsansvar för din funktion och leder utvecklingen av verksamheten genom att leda andra vilket bland annat kräver lyhördhet men också initiativförmåga och drivkraft. Vidare ser vi att du är kommunikativ, coachande och kan skapa goda relationer. Det är också viktigt att du har förmåga att se den egna verksamhetens del i ett helhetsperspektiv. För att lyckas i rollen behöver du även ha en hög analytisk förmåga och ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Våra myndighetsgemensamma enheter levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C118196-2022-39

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Anders Lundquist
Verksamhetsområdeschef
Telefon: 026-63 33 83

Fackliga företrädare

Joela Ljung
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 35 03
Frank Werle
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 35 33

Dela sidan