Sommarjobb Kontorsservice, Gävle

Sommarjobb Kontorsservice, Gävle

Din roll hos oss

Vi söker dig som kan hantera post- och godshantering in och ut från Lantmäteriet under 4 veckor i sommar. Du ansvarar för att dela ut och samla in post och paket på olika enheter inom Lantmäteriet. Du hanterar och jobbar med posthanteringssystem som används för adressering och kollinummeruttag.

Placeringsort är Gävle.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av posthantering. Då sommarjobbet endast pågår i fyra veckor krävs det att du snabbt kan komma in i arbetet redan första dagen.

Du skall ha erfarenhet av att arbeta med posthanteringssystemet, postnord portal.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är samarbets- och lösningsorienterad. Det innebär att du prestigelöst samarbetar och hittar lösningar på uppkomna problem, med fokus på det gemensamma målet.

Som person är du strukturerad och arbetar självständigt med att organisera och planera ditt arbete väl. Du slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ger vi dig förutsättningar att kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Under sommaren erbjuder Lantmäteriet möjlighet till arbete i flera spännande verksamheter. Som sommarjobbare hos oss får du inblick i vårt dagliga arbete, samtidigt som du bidrar och stöttar med din kunskap. Välkommen att söka ett sommarjobb som bidrar till samhällsutvecklingen!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C174358-2024-24

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Timavlönad
Antal tjänster: 2
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Kontaktpersoner

Magnus Lindgren
Funktionschef
Telefon: 026-63 36 25

Fackliga företrädare

SACO-S
Facklig företrädare SACO-S
E-post: saco@lm.se
ST inom Lantmäteriet
Facklig företrädare ST

Dela sidan