Systemtekniker, Gävle

Systemtekniker, Gävle

Din roll hos oss

Är du serviceinriktad och trivs med att arbeta tillsammans med andra? Har du ett positivt synsätt med driv framåt, tar eget ansvar, gillar att få påverka samt jobba i teknikens framkant med moderna arbetssätt? Då kommer du att trivas hos oss!

Du kommer att spela en viktig roll i utvecklingen för en av regionens största och mest avancerade IT-miljöer. Vi jobbar agilt enligt moderna arbetssätt, vilket innebär ett arbete med eget ansvar och befogenheter.

Som systemtekniker hos oss kommer du att arbeta i Team Client. Teamet tillhör funktionen Digital Workplace som svarar för design, drift och utveckling av vår klientplattform.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara inom klient och applikationsdistribution där du arbetar med OS-imagehantering, applikationsinstallation, paketering, ärendehantering, optimering och versionshantering av plattformen. Rollen omfattar även vidareutveckling och förvaltning av produkter och tjänster inom IT-arbetsplatsområdet.

Din profil

Vi söker dig som har ett brett och genuint teknikintresse och har en högskoleexamen med inriktning IT, alternativt har arbetslivserfarenhet och annan utbildning som vi bedömer likvärdigt. För arbetsuppgifterna är det viktigt att du kan kommunicera på svenska och engelska på ett tydligt och konstruktivt sätt, både muntligt och skriftligt. Du har erfarenhet av managering gällande Windowsklienter i en storskalig miljö.

Har du dessutom erfarenhet som systemtekniker är det meriterande.

Vi värdesätter även kunskaper inom:

• Powershell och automatisering

• MCM (Microsoft Configuration Manager)

• Group Policys

• Applikationspaketering

• Managering av Linux-klienter

Eftersom vi arbetar agilt och utifrån Lean är det bra om du har erfarenhet av dessa arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är en lagspelare som löser problem och utmaningar, både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du ser helheten och motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar samt har ett eget driv där du tar stort ansvar för din tekniska utveckling och dina arbetsuppgifter. Du har en vilja och förmåga att hjälpa andra och levererar lösningar med rätt kvalitet. Samtidigt har du förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter längs vägen.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med tillhörande säkerhetssamtal kommer att göras i samband med anställning.

Tjänsten kan komma att omfattas av beredskap.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med övriga verksamhetsområden i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Vårt uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster. Våra ledord är verksamhetsnytta, säkerhet, innovation och arbetsglädje. Vi har flera stora intressanta utvecklingsprojekt på gång som alla bidrar till samhällets utveckling och där behöver vi dig!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C124625-2023-4

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Mats Eling
Funktionschef
Telefon: 026-61 33 40

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
SACO-S Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 47
Maria Sälg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 48 19

Dela sidan