Kartingenjör - visstidsanställning, Gävle

Kartingenjör - visstidsanställning, Gävle

Din roll hos oss

Du kommer att vara en av våra mest erfarna kartingenjörer som arbetar teambaserat i ett nära samarbete med kollegor i förrättningsteam som består av förrättningslantmätare och förrättningsassistenter. För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta självständigt men samtidigt uppskatta att samarbeta med kollegor i hela landet. Som en av Lantmäteriets mest erfarna kartingenjörer kommer du även delta i nätverk med kollegor inom samma bransch.

I rollen ingår också att vara ett expertstöd till dina kollegor och handleda och bidra till kompetensöverföring gentemot andra mätnings- och kartingenjörer. Du bidrar också till utvecklingen av arbetssätt och kompetensutveckling inom kart- och inventeringsområdet. Du kommer vara en resurs för verksamheten på nationell nivå vilket kan innebära fler avancerade ärenden med mer komplext innehåll samt deltagande i nätverk.

Tjänsten avser en timanställning under ett års tid där arbetstiden varierar utifrån behov.

Din profil

Vi söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet inom kart- och inventeringsområdet. Då du självständigt kommer att ansvara för alla karttekniska moment, som ingår i ett förrättningsärende, krävs mycket god kännedom om fastighetsregistret samt förrättningsarkivets historiska uppbyggnad. Du har även fördjupad kunskap i arkivforskning i förrättningsakter.

Som en av våra mest erfarna kartingenjörer kommer du att arbeta med våra mest komplicerade ärenden och du behöver ha god förmåga till rättslig analys och problemlösning. För arbetsuppgifterna krävs även fördjupad kunskap inom inventering av ledningsrätter och anläggningsförrättningar i kartstödet Geosecma.

Tjänsten kräver B-körkort och god förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt i det svenska språket.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Du har ett tydligt och kommunikativt sätt att nå fram med budskap och ett intresse för att vidareutveckla dig själv och andra inom verksamhetsområdet. Du bemöter kollegor och kunder på ett vänligt, sakligt och professionellt sätt. I det dagliga arbetet krävs att du är noggrann, effektiv och kvalitetsmedveten. För tjänsten krävs att du är trygg och bekväm med att kunna hantera motstridiga intressen och lösa komplicerade problem som kan uppstå vid förrättningar.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ger vi dig förutsättningar att kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C184289-2024-28

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Timavlönad
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Lars Lindberg
Funktionschef
Telefon: 026-63 37 39

Fackliga företrädare

David Berggren
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 37 98
Robin Engberg
SACO-S Lantmäteriet
Telefon: 0650-54 84 95

Dela sidan