Förrättningsassistent, Växjö

Förrättningsassistent, Växjö

Din roll hos oss

Arbetet som förrättningsassistent är omväxlande och stimulerande där du arbetar i team med andra roller, t ex förrättningslantmätare och mätnings- och kart ingenjörer. Du får en viktig roll i vårt arbete med fastighetsbildning där du bland annat bidrar till

att våra administrativa arbetsuppgifter blir utförda på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt, samt att administration av ärenden inom fastighetsbildningsförrättning hanteras effektivt.

Din profil

Vi ser att du som söker antingen har en yrkeshögskoleutbildning i för tjänsten relevant område, utbildning till juridisk assistent eller gymnasieexamen från högskoleförberedande program och erfarenhet som mäklarassistent eller administration inom juridisk verksamhet eller offentlig förvaltning.

Arbetet kräver god förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal. Tjänsten kräver också B-körkort för manuellt växlad bil.

Det är meriterande om du har erfarenhet av administration inom fastighetsrätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person har förmåga att arbeta strukturerat och kan visa handlingskraft, samtidigt som du bidrar till gott samarbete och kundbemötande. Du har även förmåga att arbeta självständigt utifrån givna ramar och eget omdöme, men kan också anpassa arbetet till ändrade omständigheter.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C107713-2022-139

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Växjö
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

David Björnsson
Funktionschef
Telefon: 0470-74 71 42

Fackliga företrädare

Henrik Winter Andrén
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 036-34 15 76
Helen Kristiansson
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 0470-74 71 59

Dela sidan