Våra lediga jobb

Chef inom Marknad, Gävle

Chef inom Marknad, Gävle

Din roll hos oss

Enheten Marknad ansvarar för tillhandahållandet av Lantmäteriets geodata, samordning av tillhandahållandet av geodata i Sverige, samverkan med Sveriges kommuner och mycket, mycket mer. Funktionen Produktförvaltning geografisk information ansvarar för förvaltningen och utvecklingen av den digitala kartinformationen samt bild- och höjddata. Som funktionschef ansvarar du för att planera och leda medarbetarna och funktionens verksamhet i nära samarbete med andra berörda verksamheter. Detta innebär bland annat att du ansvarar för personal, arbetsmiljö, rekrytering och kompetensförsörjning samt att löpande utveckla och förbättra arbetssätt och processer. Arbetet kräver helhetssyn, ett gott ledarskap och ett driv att vilja skapa samhällsnytta genom att förse samhället med geodata som är användbara, tillgängliga och av rätt kvalitet.

Som funktionschef ingår du i Marknadsenhetens ledningsgrupp och bidrar aktivt i ledningen och utvecklingen av enheten och dess verksamhet. Detta innebär även att du kommer att arbeta med myndighetssamverkan, digitalisering av offentlig sektor, EU-direktiv och mycket mer.

Din profil

För arbetet krävs högskoleexamen eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi vill även att du har erfarenhet av att ha arbetat som chef med personalansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet eller kunskap om geografisk information och tjänster och/eller erfarenhet av arbete med verksamhetsutveckling/förändringsledning.

Du är nyfiken, öppen och intresserad av att utveckla och anpassa verksamheten utifrån rådande och kommande förutsättningar. Vi vill att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och aktivt bidrar till en organisation där såväl chefer som medarbetare ständigt utvecklas med fokus på vardagslärande. För Lantmäteriet är det viktigt att du som chef har ett helhetsperspektiv och förstår den egna verksamhetens del i helheten samt har förmåga att fatta beslut därefter. Vidare vill vi att du kommunicerar tydligt, är lyhörd och bidrar till att skapa ett tryggt och konstruktivt samtalsklimat samt god samverkan internt och externt.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C98838-2022-38

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Sofia Stjernlöf
Enhetschef Marknad
Telefon: 026-63 30 48

Fackliga företrädare

Fredrik Hellman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 37
Torsten Svärd
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 34 47
Chef inom Marknad, Gävle

Dela sidan