Tf chef Arkitektur och Innovation, Gävle

Tf chef Arkitektur och Innovation, Gävle

Din roll hos oss

Vi söker en tillförordnad enhetschef med ansvar för enheten Arkitektur och Innovation. Uppdraget är begränsat under tiden en ordinarie chef rekryteras. Som enhetschef rapporterar du till verksamhetsområdeschefen. Du leder enheten och ansvarar för en leverans i enlighet med Lantmäteriets strategiska inriktning och verksamhetsområdets uppdrag.

Arkitektur och Innovation verkar för hela Lantmäteriet. Vi arbetar tillsammans med Lantmäteriets alla verksamhetsområden i både strategiska, taktiska och operativa frågor inom områdena arkitektur och innovation.

Som enhetschef har du verksamhets- och personalansvar för enhetens medarbetare och ett ledarskap som är nära, kommunikativt och coachande. Genom detta skapar du engagemang och förutsättningar för medarbetarna att skapa ett bra resultat tillsammans.

För att kunna leva upp till de förväntningar som ställs på dig får du som chef på Lantmäteriet ett tydligt uppdrag med befogenheter och delegerat ansvar.

Tjänstgöringsort är Gävle, vi tillämpar mobilt arbetssätt som möjliggör arbete från annan ort del av arbetstiden.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och ledarerfarenhet som chef med personalansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är stabil och personligt mogen. Du skapar förtroende genom att vara trygg och ansvarstagande. För tjänsten är det viktigt att du har ett helhetsperspektiv och förstår den egna verksamhetens del i helheten. Du är en tydlig arbetsgivarrepresentant och representerar Lantmäteriet såväl internt som externt. Du bidrar till att fattade beslut ligger i linje med Lantmäteriets strategiska inriktning och att de efterföljs i din verksamhet.

Ditt ledarskap utmärks av att du anpassar dig och din kommunikation efter person och situation som skapar ett tryggt samtalsklimat och uppmuntrar alla att delta. Rollen innebär att du samverkar och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och kontakter. Du har förmåga att skapa engagemang och entusiasm genom att involvera andra och bygger därmed tillitsfulla relationer.

För att medarbetarna i din verksamhet ska kunna bidra och utvecklas har du som ledare en viktig roll att skapa förutsättningar, ge stöd och aktivt arbeta med uppföljning. Som person är du nyfiken, öppen och intresserad av att utveckla och anpassa verksamheten utifrån rådande och kommande förutsättningar. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och ser värdet i omvärldsbevakning.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med övriga verksamhetsområden i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Vårt uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster. Våra ledord är verksamhetsnytta, säkerhet, innovation och arbetsglädje. Vi har flera stora intressanta utvecklingsprojekt på gång som alla bidrar till samhällets utveckling och där behöver vi dig!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C121712-2023-8

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Anna Granström
Verksamhetsområdeschef
Telefon: 026-63 34 96

Fackliga företrädare

Maria Sälg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 48 19
Torsten Svärd
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 34 47

Dela sidan