Systemförvaltare Stratsys, Gävle

Systemförvaltare Stratsys, Gävle

Din roll hos oss

Ekonomienheten - verksamhetsstyrning söker en systemförvaltare för uppföljningssystemet Stratsys. Tjänsten är en särskild visstidsanställning på ca 10% med varierande antal timmar per månad med timlön Verksamhetens behov styr och avrop sker vid varje arbetstillfälle. Ditt ansvar är att administrera och uppdatera rapportdelar och kopplingar i Stratsys samt att utbilda kommande systemförvaltare.

Din profil

Vi söker dig med stor kunskap om Lantmäteriets arbete med planering och uppföljning samt mycket goda kunskaper i Stratsys och Lantmäteriets uppsättning i systemet. Arbetsuppgifterna kräver förmåga att kommunicera på svenska på ett tydligt och konstruktivt sätt, både muntligt och skriftligt.

Övrig information

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Våra myndighetsgemensamma enheter levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C140483-2023-11

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Timavlönad
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Linda Andersson
Nuvarande Funktionschef
Telefon: 026-63 36 64

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 34 47
Jeanette Norman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 0455-30 82 33

Dela sidan