Verksamhetsutvecklare med erfarenhet inom Fastighetsbildning, Gävle

Verksamhetsutvecklare med erfarenhet inom Fastighetsbildning, Gävle

Din roll hos oss

Vi söker en verksamhetsutvecklare till funktion Tekniskt handläggningsstöd inom Fastighetsbildningsstöd som vill medverka i arbetet med att utveckla och förvalta våra tekniska handläggningssystem och en effektiv stödverksamhet. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med möjligheter att arbeta inom både förvaltning av våra befintliga handläggningsstöd och utveckling av det nya handläggningsstödet. Arbetsuppgifterna innebär också samverkan med olika verksamhetsområden.

Funktionens ansvar ökar nu hela tiden då flera medarbetare blir involverade i utvecklingen av nytt handläggningsstöd och i förberedelserna för att dessa ska tas över i förvaltning och vi behöver fler energifyllda medarbetare.

Vi arbetar teambaserat och tar ett gemensamt ansvar för helheten. Alla bidrar med sin kompetens, sina erfarenheter och entusiasm. Att vara serviceinriktad och pedagogisk är en nyckel då den handläggande verksamheten är våra kunder och samarbetspartners.

Din profil

Vi söker dig som har minst en treårig akademisk examen inom lantmäteriområdet samt yrkeserfarenhet från Fastighetsbildningen. Du har även goda kunskap i svenska språket, såväl i tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person tar stort ansvar för att organisera och planerar ditt arbete och slutför det som påbörjats. Du löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna, ser logik och samband i komplex information eller miljö. Du har förmågan att på ett naturligt sätt ta initiativ i sociala sammanhang, där man kliver fram och skapar nya relationer.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C142338-2023-80

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Agneta Murén Karlsson
Funktionschef
Telefon: 026-63 30 36

Fackliga företrädare

Margareta Fryk
Saco-S Lantmäteriet
Telefon: 026-63 32 89
Ann-Charlotte Zetterberg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 31 16

Dela sidan