Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida

Jobba hos oss


Rätt position för dig som vill bidra till samhällsutvecklingen

Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Vår data lägger grunden för hela Sveriges fastighetsmarknad. Grunden till allt! Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör.

Hos oss erbjuds du ett varierande och dynamiskt jobb med ständigt fokus på digitaliseringens utveckling. Här blir du intellektuellt stimulerad, har möjlighet att utvecklas och genom dina beslut bidrar du till samhällsutvecklingen. Hos oss får du arbeta i en myndighet som är grundstenen i svensk ekonomi. Vi befinner oss i ständig utveckling och strävar alltid mot att tillhandahålla de senaste och mest innovativa digitala lösningarna.

Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.

Vi hoppas att du är redo för utmaningen – sök våra lediga tjänster.