Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida
HR-administratör, Gävle

HR-administratör, Gävle

Vi erbjuder dig

I rollen som HR-Administratör kommer du att arbeta brett inom hela HR-området. Du kommer i din roll stötta våra chefer och medarbetare i alla förkommande HR-frågor via vårt ärendehanteringssystem, mejl och telefon. Dina arbetsuppgifter som HR-administratör kommer bland annat omfatta stöd till våra chefer i frågor kring lön och avtal, rekrytering och arbetsmiljö samt administration och arkivering kopplat till dessa områden. Du kommer även stötta våra chefer i frågor rörande våra HR-system.

I din roll kommer du ha en kontinuerlig dialog med vår leverantör av lönetjänster, Statens Servicecenter. Du kommer också stötta dina kollegor på HR och i övriga verksamheten med underlag och administrativa uppgifter för att främja vårt utvecklingsarbete inom lön och förmåner.

Du kommer att spela en viktig roll i vår förändringsresa inom HR där vi vill bredda rollen som HR-administratör. Det innebär att du är med och utvecklar vår service till verksamheten genom att se över rutiner, stödmaterial och information på vårt intranät. Du deltar i vårt utvecklingsarbete för att digitalisera våra HR processer och medverkar i projekt och införanden av nya system.

Din profil

Vi söker dig som har gått Personalvetarprogrammet, har en likvärdig utbildning eller har arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av kvalificerad administration inom HR-området.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är strukturerad, organiserad och planerar arbetet väl. Du är en problemlösare som tycker om att skapa goda relationer och du är bekväm med att föra dialog med verksamheten i olika HR-frågor.

För att trivas i rollen så stimuleras du av växlande arbetsuppgifter och drivs av att dagligen ge den bästa tänkbara servicen. Du har lätt för att samarbeta och vill arbeta för ett tätt och utvecklande samarbete med dina kollegor.

Vidare har du god systemvana samt goda kunskaper i svenska.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Våra myndighetsgemensamma enheter levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.

Verksamhetsområde HR arbetar med att utveckla tydliga processer och verktyg samt skapar förutsättningar för att attrahera, utveckla och engagera stolta medarbetare. Genom vårt arbete på HR bidrar vi till att Lantmäteriet är en attraktiv arbetsplats där vi har medarbetare som är motiverade och tar både eget och gemensamt ansvar.

Verksamhetsområde HR består idag av ca 25 personer

Dela sidan

HR-administratör, Gävle

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C94810-2022-28

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Gävle
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
2
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Katarina Zetterqvist
HR-chef
Telefon: 026-63 32 51

Fackliga företrädare

Lars Malmevik
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 39 48
ST inom Lantmäteriet i Gävle
Telefon: