Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida
Förrättningsassistent, Malmö

Förrättningsassistent, Malmö

Vi erbjuder dig

Som förrättningsassistent kommer du att utföra vissa moment i förrättningshandläggningen såsom delgivning, protokollskrivande och utskick av handlingar. Arbetet innebär även sakägarkontakter, korrekturläsning, kontroll och beredning av rättigheter, enklare utredningar, digital arkivering samt övrigt administrativt arbete.

Du kommer också att ansvara för kontorsgöromål samt service på kontoret. Arbetet i förrättningshandläggningen är till stor del teambaserat och sker i nära samarbete med förrättningslantmätare, mätningsingenjörer med flera.

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom det fastighetsrättsliga området, samhällsbyggnadsprocessen eller offentlig förvaltning.

För tjänsten är det viktigt att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som förrättningsassistent är det viktigt att du är strukturerad med god förmåga att effektivt prioritera ditt arbete. Du är van att ta eget ansvar, självständigt initiera dina arbetsuppgifter och uppnå resultat.

I tjänsten är det även viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Då vi arbetar teambaserat är både god samarbets- och serviceförmåga mycket viktigt. Vidare så behöver du ha ett flexibelt förhållningssätt där du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Dela sidan

Förrättningsassistent, Malmö

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C94937-2022-97

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Malmö
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
2
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Malin Joelsson
Funktionschef
Telefon: 040-660 80 48

Fackliga företrädare

Magnus Landgren
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 040-660 81 83
David Svensson
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 040-660 80 32