Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida
Tf chef inom Marknad, Gävle

Tf chef inom Marknad, Gävle

Vi erbjuder dig

Nu söker vi en tf funktionschef för funktionen Produktförvaltning Geografisk information under perioden fram tills sista december 2022. Funktionen ansvarar för att förvalta och utveckla geodataprodukter - digital kartinformation samt bild- och höjddata. I sektionens uppdrag ingår även att förvalta och utveckla produktinformation och stödsystem. Arbetet sker i nära samarbete med bland annat produktchefer, systemförvaltare och övriga produktutvecklare inom både fastighetsinformation och geografisk information. Som funktionschef ansvarar du för verksamhet, resultat och budget för funktionen samt personalansvar för i dagsläget nio medarbetare.

Du ingår i enhetens ledningsgrupp där du förväntas delta aktivt och med ett helhetsansvar för enheten och verksamhetsområdet. I rollen ingår även att vara beställare och arbeta i styrgrupper för projekt som enheten driver eller bidrar i samt att representera enheten i utvecklingsrelaterade forum inom Lantmäteriet.

Din profil

Vi söker dig som har ledarerfarenhet i form av tidigare arbete som exempelvis chef, projektledare eller teamledare. Du har en relevant utbildning på högskolenivå, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig för arbetsuppgifterna.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande och har en god självinsikt. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar tydligt på ett sätt som är anpassat efter situation och individ. Vidare vill vi att du har ett helhetsperspektiv och kan omsätta det genom att formulera tydliga planer och mål för den egna verksamheten samt att du samverkar på ett konstruktivt sätt med berörda aktörer.

En annan förväntan på dig är att du är utvecklingsorienterad, på så sätt att du är lösningsorienterad och intresserad av att utveckla och anpassa verksamheten utifrån rådande och kommande förutsättningar. Vidare ser vi att du har god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Dela sidan

Tf chef inom Marknad, Gävle

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C91977-2022-35

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Gävle
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
1
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Sofia Stjernlöf
Enhetschef Marknad
Telefon: 026-63 30 48

Fackliga företrädare

Fredrik Hellman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 37
Torsten Svärd
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 34 47