Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida
Chef inom Fastighetsbildning, Luleå

Chef inom Fastighetsbildning, Luleå

Vi erbjuder dig

Funktionschefsrollen innebär att arbeta i den första chefslinjen och att ha verksamhets- och personalansvar för funktionens medarbetare med ett ledarskap som är nära, kommunikativt och coachande. Genom detta skapar du engagemang och förutsättningar för medarbetarna att nå bra resultat tillsammans. I personalansvaret ingår även medarbetarsamtal, lönesättning, kompetensutveckling, rekrytering, ekonomi och säkerställande av medarbetarnas arbetsmiljö. På kontoret arbetar förrättningslantmätare, mätnings- och kartingenjörer samt förrättningsassistenter och arbetet sker teambaserat.

Ledarskapet är operativt och förutsätter förståelse för kärnverksamheten. Du bidrar aktivt till ledningsgruppsarbetet och har kontakter med externa aktörer såsom kommuner och enskilda sakägare. För att kunna leva upp till de förväntningar som ställs på dig får du som chef på Lantmäteriet ett tydligt uppdrag med befogenheter och delegerat ansvar. Utöver det erbjuder vi dig det stöd du behöver inom områden som till exempel ekonomi, HR och kommunikation.

Tjänstgöringsort är Luleå och vi tillämpar mobilt arbetssätt som möjliggör arbete från annan plats del av arbetstiden.

Annonsen är publicerad under semesterperioden och därför kan fackliga företrädare vara svåra att nå. Lämna ett meddelande via växeln eller via rekryterande chef Mia Nilsson om du önskar att bli kontaktad.

Din profil

Du har högskoleutbildning inom lantmäteri eller juridik alternativt utbildning som arbetsgivaren ser som jämförbar. Du har erfarenhet av att vara chef med personalansvar och har genom detta skaffat dig en god ledarskapsförmåga. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbildningsverksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vilket innebär att vi vill att du ser samarbete som vägvinnande, har personlig mognad och intresse för människor. För att lyckas i rollen som funktionschef behöver du också vara trygg i ditt ledarskap, ha förmåga att se helheter och vara handlingskraftig, både självständigt och i samarbete, för att kunna utveckla och driva verksamheten mot uppsatta mål.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Dela sidan

Chef inom Fastighetsbildning, Luleå

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C95138-2022-98

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Luleå
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
1
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Mia Nilsson
Enhetschef
Telefon: 070-364 22 74

Fackliga företrädare

Sofia Ivebo
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 0950-517 80
Niklas Grefve
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 0910-718 662