Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida
Systemutvecklare inom Business Intelligence BI, Gävle

Systemutvecklare inom Business Intelligence BI, Gävle

Vi erbjuder dig

Vi söker nu systemutvecklare till vårt växande agila BI-team. Teamet hanterar leveransen av analys och beslutsstöd, samt Lantmäteriets gemensamma datalager. BI-teamet är självgående och tar gemensamt ansvar för leveransen.

Vi arbetar nära verksamheten, där vi är snabba och flexibla med fokus på att alltid leverera det som ger mest värde för medborgarna och Lantmäteriet.

Du kommer att ha tät kontakt med Lantmäteriets verksamheter där du är delaktig i vår resa mot datadrivna beslut. Tillsammans med kollegorna i teamet är du med i hela processen från idé, kravanalys, datainsamling, strukturering och visualisering, till produktionssättning. Teamet förvaltar också redan framtagna applikationer. I det autonoma teamet finns stora möjligheter att forma din egen roll.

Din profil

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom IT, eller har skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Vi ser att du har några års erfarenhet systemutvecklare, gärna i att ta fram och designa Analytics och Self-Service lösningar med datamodeller och visualiseringar. Alternativt har Du tillskansat dig erfarenhet inom databaser/datalager/data-warehouse, UI/UX, på andra sätt, med ambitionen av att ta nästa steg inom BI-området. Tidigare erfarenhet av något/några av verktygen Qlik Sense, QlikView, Nprinting, Qlik Deployment Framework , Power BI, Tableau eller motsvarande är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser att du som person är självgående, samtidigt som du är en bra teamspelare i en agil miljö. Du kommunicerar tydligt och prestigelöst både internt i teamet och externt med beställare och användare.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med tillhörande säkerhetssamtal kommer att göras i samband med anställning.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med Lantmäteriets verksamhetsområden i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Utveckling och IT:s uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster. Våra ledord för vår verksamhet är verksamhetsnytta, säkerhet, innovation och arbetsglädje. Vi har flera stora intressanta utvecklingsprojekt på gång som alla bidrar till samhällets utveckling och där behöver vi dig!

Dela sidan

Systemutvecklare inom Business Intelligence BI, Gävle

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C94021-2022-48

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Gävle
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
2
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Kent Zetterberg
Funktionschef Systemutveckling
Telefon: 026-17 16 40

Fackliga företrädare

Caroline Werne
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-17 16 41
Maria Sälg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 48 19