Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida
Tf chef Projektkontoret, Gävle

Tf chef Projektkontoret, Gävle

Vi erbjuder dig

Vi söker en tillförordnad enhetschef med ansvar för Projektkontoret, under ordinarie chefs tidsbegränsade frånvaro.

Som enhetschef rapporterar du till verksamhetsområdeschefen och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Du leder enheten och ansvarar för en leverans i enlighet med Lantmäteriets strategiska inriktning och verksamhetsområdets uppdrag.

Projektkontoret är en myndighetsgemensam resurs för stöd och utveckling av Lantmäteriets utvecklings- och systemförvaltningsverksamhet. Projektkontoret förser Lantmäteriets portföljledning med beslutsunderlag, analyser och rapporter för att kunna fatta välgrundade beslut.

Enheten består av 6 medarbetare som alla är placerade i Gävle. Tillsammans med dem arbetar du med förtroende och tillit för att uppnå goda resultat gällande förvaltning och utveckling av processer, metoder, modeller och verktyg för projekt, förvaltningsobjekt och portfölj samt med att bistå verksamheten med stöd och utbildning.

Uppdraget som tillförordnad enhetschef avser perioden 1 september till 30 november.

Din profil

Vi söker dig som har en flerårig bakgrund som chef. Du har en högskoleutbildning inom relevant område eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet inom projekt-, förvaltnings- och portföljstyrning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att leda genom att skapa engagemang och delaktighet. Som person är du prestigelös, stabil och trygg. Du är lösningsorienterad och har god förmåga att anpassa ditt ledarskap till rådande situation. Vidare har du förmåga att se helheten och är nyfiken och intresserad av att arbeta med övergripande förändringar likväl som ständiga förbättringar i vardagen. Du vill tydligt bidra till verksamhetens resultat och utveckling. Du visar tillit till medarbetarna och delegerar på ett lämpligt och effektivt sätt samtidigt som du undanröjer hinder.

För detta tillfälliga uppdrag krävs att du kan tillträda omgående, samt att du har genomgått säkerhetsprövning för tjänst inom Lantmäteriet.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med Lantmäteriets verksamhetsområden i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Utveckling och IT:s uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster. Våra ledord för vår verksamhet är verksamhetsnytta, säkerhet, innovation och arbetsglädje. Vi har flera stora intressanta utvecklingsprojekt på gång som alla bidrar till samhällets utveckling och där behöver vi dig!

Dela sidan

Tf chef Projektkontoret, Gävle

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C95916-2022-55

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Gävle
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
1
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Anna Granström
Verksamhetsområdeschef
Telefon: 026-63 34 96

Fackliga företrädare

Joela Ljung
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 35 03
Caroline Werne
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-17 16 41