Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida
Geodatahandläggare - vikariat, Gävle, Karlskrona, Luleå

Geodatahandläggare - vikariat, Gävle, Karlskrona, Luleå

Vi erbjuder dig

Du kommer huvudsakligen att få arbeta med att ajourhålla geografisk information som ligger till grund för Lantmäteriets produkter och tjänster.

Arbetsuppgifterna består både av självständigt arbete och arbete tillsammans med andra i olika arbetsgrupper såväl internt som externt i samverkan med kommuner, myndigheter och företag. Det kan även ges möjlighet till att arbeta i uppdrag och utredningar.

Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats i en lärande organisation där det finns möjligheter till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. I introduktionen ingår att du ska få förståelse för helheten av våra grunddata.

Placeringsort för denna tjänst är antingen Gävle, Karlskrona eller Luleå. Ange i din ansökan önskad placeringsort.

Det här vikariatet sträcker sig fram till och med 2023-12-31.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot geografisk information eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Tjänsten kräver stereoseende och godkänt färgseende. Du ska även ha en god förmåga att kommunicera på svenska både skriftligt och muntligt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ESRI:s programvaror.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är tålmodig, självgående, strukturerad och tar ansvar för din uppgift på ett effektivt sätt. Det är också viktigt att du är öppen, lyhörd och kan förmedla dina egna kunskaper på ett bra sätt. Eftersom vi ofta arbetar i samverkan med andra, både inom och utanför Lantmäteriet, förutsätter vi att du har förmåga att samarbeta samt skapa och bevara goda relationer. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Dela sidan

Geodatahandläggare - vikariat, Gävle, Karlskrona, Luleå

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C91471-2022-34

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Ospecificerad kommun (Sverige)
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
2
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Britt-Marie Eriksson
Gruppchef
Telefon: 026-63 35 35
Leena Andersson
Gruppchef
Telefon: 0920-23 54 19

Fackliga företrädare

Erik Nilsson
LA Inom Lantmäteriet
Telefon: 0920-237197
Ann Charlotte Zetterberg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 31 16