Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida
Chef inom Fastighetsinskrivning, Kiruna

Chef inom Fastighetsinskrivning, Kiruna

Vi erbjuder dig

Vi söker en funktionschef inom verksamhetsområde Fastighetsinskrivning och Samfällighetsföreningsregistret (SFR) med tillträde 1 september 2022. Placeringsorten är Kiruna där även funktionens 10 medarbetare finns.

Som funktionschef på Fastighetsinskrivningen SFR har du resultat- och personalansvar vilket bland annat innebär att du löpande styr och följer upp funktionens ansvarsområden. Du ansvarar för din funktions kompetensförsörjning vilket innefattar planering och genomförande av rekrytering, utveckling och avveckling. Du genomför löne-, medarbetar- och uppföljningssamtal, samt ansvarar för dina medarbetares arbetsmiljö.

Din profil

Som chef har du verksamhetsansvar och leder utveckling av verksamheten genom att leda andra. Det kräver flexibilitet, självinsikt och en god förståelse för andra samt en förmåga att anpassa ditt ledarskap till den rådande situationen.

Vi vill att du har tidigare chefserfarenhet från statlig verksamhet och erfarenhet av verksamhet som innefattar juridiska bedömningar. Du har högskoleutbildning eller annan utbildning inom relevant område som arbetsgivare bedömer som likvärdig. Om du har erfarenhet av verksamhet som bedriver kundservice så ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att leda andra, och vi söker hos dig en vilja att leda utifrån våra mål och värderingar med ett nära, kommunikativt och coachande ledarskap. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du för att skapa ett effektivt team. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har förmågan se helheten. Du har en stabil och positiv personlighet som skapar förtroende, delaktighet och engagemang. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och att leda i förändring.

Låter det här som ett spännande uppdrag?

Välkommen att skicka in din ansökan senast söndag den 3 juli.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

I Sverige finns 3,36 miljoner registrerade fastigheter. Hos oss bidrar du till att säkra ägandet av Sveriges fastigheter genom att informationen i fastighetsregistret är riktig. Ditt arbete lägger grunden till en fungerade kredit-och fastighetsmarknad.

Dela sidan

Chef inom Fastighetsinskrivning, Kiruna

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C90226-2022-7

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Kiruna
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
1
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Dennis Lindén
Enhetschef
Telefon: 026-63 34 48

Fackliga företrädare

Lena Fjellborg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 0980-670 26
Sofie Karlsson
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 052-265 62 72