Pantsystem - Nyhetsbrev 2023:1

Ny funktionalitet driftsatt den 20 juni - Erbjudan

Nu har vi äntligen driftsatt funktionaliteten Erbjudan i Pantsystem. Det innebär möjlighet att erbjuda panter mellan olika panthavarnummer, besvara erbjudan samt att ta bort en obesvarad erbjudan. Funktionaliteten påminner mycket om hur man begär pant och finns tillgänglig i det vanliga användargränssnittet. Det har känts viktigt att samtliga användare ska få möjlighet att använda Erbjudan så snart som möjligt, särskilt som vi vet att Erbjudan varit efterlängtad av våra kunder.  

I förlängningen kommer vi även att tillhandahålla möjligheten att erbjuda pant direkt via API:et för de kunder som har API-avtal med oss. Mer information om det skickas direkt till våra kontaktpersoner hos kunderna när det är dags. Samtliga API-kunder har redan nu tillgång till det vanliga användargränssnittet och därmed även möjlighet att erbjuda panter. 

En uppdaterad version av användarmanualen finns tillgänglig på vår externa webbsida och där kan du läsa mer om hur en erbjudan går till (nytt fönster).

Contents of this page may be automatically translated, we take no responsibility for the accuracy of the translation. Feel free to contact our customer support centre if you have any questions.

Read more about our website