Available jobs | Lantmäteriet
Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk
Förrättningslantmätare, Stockholm

Förrättningslantmätare, Stockholm

Vi erbjuder dig

Hos oss så arbetar du i team med andra förrättningslantmätare, förrättningsassistenter och mätningsingenjörer. Du får stora möjligheter till kompetensutveckling och på sikt kan du bli vår expert inom det fastighetsrättsliga eller det fastighetsekonomiska området. Du börjar på en nivå som matchar din erfarenhet och ärendenas grad av komplexitet ökar sedan med tiden.

Vi har kontor i hela landet och den samlade kompetensen bildar en gemensam kunskaps- och erfarenhetsbank till stöd för dig i handläggningen. Vi har en stor variation av ärenden där du kan handlägga allt ifrån enklare avstyckningar till större infrastrukturförrättningar.

Våra tekniska system möjliggör arbete även utanför kontoret och vi erbjuder dig ett modernt arbetssätt där du kan kombinera arbetsliv och fritid på ett bra sätt. Vi erbjuder dig en viktig statstjänstemannaroll med interna karriärmöjligheter och bra villkor.

Din profil

Du har stort engagemang, positiv inställning och bidrar till teamets goda samarbete. Du trivs att arbeta med fastighetsrättsliga frågor och utvecklar din kunskap kontinuerligt. Som förrättningslantmätare är du beslutsför, noggrann och väl medveten om mål och kvalitet samt kan hantera motstridiga intressen på ett objektivt och förtroendeingivande sätt. Du arbetar strukturerat, gör korrekta avvägningar och prioriteringar samt har en god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har svensk eller validerad examen* (alternativt motsvarande kompetens erhållen genom arbetslivserfarenhet):

- Civil- eller högskoleingenjörsexamen lantmäteri/samhällsbyggnad.

- Kandidatexamen lantmäteri inriktning ekonomi/juridik.

Alternativt svensk eller validerad examen*:

- Jurist- eller rättsvetarexamen alternativt affärsjuridisk utbildning, på minst kandidatnivå

- Högskoleexamen som bedöms relevant för verksamheten, med tillägg av magisterexamen med inriktning mark- och miljörätt.

*alternativt kommer att ta examen inom sex månader

Du har studerat svensk fastighetsrätt och har god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska.

Har du civilingenjörsexamen inom lantmäteri eller fördjupad kunskap inom svensk fastighetsrätt, erhållen via studier eller arbete, värderar vi det högt.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Vi sitter i ett modernt kontor i Hammarby Sjöstad.

Förrättningslantmätare, Stockholm

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C29783-2019-112

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
3
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Sofie Berglund
Funktionschef
Telefon: 08-7095756

Fackliga företrädare

Lars-Olle Hedman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 08-7095717
Johanna Lindström
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 08-7095747

Contents of this page may be automatically translated, we take no responsibility for the accuracy of the translation. Feel free to contact our customer support centre if you have any questions.

Read more