Available jobs | Lantmäteriet
Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk
Funktionschef inom Geodata, Kiruna

Funktionschef inom Geodata, Kiruna

Vi erbjuder dig

Som funktionschef på Lantmäteriet förväntas du driva förändringar genom att skapa förutsättningar för delaktighet och en god dialog. Du förväntas uppnå resultat genom en tydlig arbetsgivarroll i kombination med skapat förtroende och tillit till andra.

Du är direkt underställd sektionschefen och ingår i sektionens ledningsgrupp. Som funktionschef har du personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna i din funktion. Du leder, utvecklar och följer upp verksamheten på funktionen. Du bidrar till att skapa de förutsättningar dina medarbetare behöver i den dagliga verksamheten för att på bästa sätt kunna lösa ålagda uppdrag.

Din profil

Du har:

•Relevant utbildning på högskolenivå eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

•Chefserfarenhet med personalansvar eller har motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har förmåga att:

•Motivera och skapa de förutsättningar som krävs för medarbetarna, så att ni på ett effektivt sätt når gemensamma mål.

•Vara lugn och stabil i ditt ledarskap men kan vara handlingskraftig när så krävs.

•Inspirera, skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna. Utvecklar på detta sätt medarbetarnas kunskaper och stärker dem i yrkesrollen.

•Vara en god kommunikatör med förmåga till överblick och att se helheter.

•På ett tydligt och strukturerat sätt driva verksamheten mot uppsatta mål.

•Samarbeta, arbeta i team men har också en god förmåga att arbeta självständigt.

•Anpassa dig till ändrade omständigheter och att leda i förändring.

I rollen är det även viktigt att du har stor förmåga och ett intresse av att åstadkomma förtroendefulla relationer och ett gott samarbete med dina medarbetare samt med övriga delar av organisationen.

Det är meriterande med intresse och kunskaper inom Fastighetsinformationsområdet och Fastighetsregistret.

Vid denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper och förmåga att leda andra.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Enheten Fastighetsinformations huvuduppdrag är att förvalta och utveckla Lantmäteriets fastighetsinformation. Verksamheten vid sektionen Interna uppdrag, som ingår i enheten Fastighetsinformation, leds av en sektionschef placerad i Kiruna. Sektionen är för närvarande organiserad i fyra funktioner. Två funktioner i Kiruna, en funktion lokaliserad i Karlskrona och en i Vänersborg.

Sektionen Interna uppdrag söker funktionschefer till vårt kontor i Kiruna. Lantmäteriets verksamhet i Kiruna ska förstärkas och utökas i stor omfattning. Sektionen utökas därför med ytterligare två funktioner.

Vi erbjuder stora möjligheter till utveckling, utmaningar och förändringsledning. Kiruna erbjuder en attraktiv livsmiljö i en livlig småstad med fjällnära läge. Vårt kontor i Kiruna kännetecknas också av en mycket trivsam arbetsmiljö och god gemenskap.

Funktionschef inom Geodata, Kiruna

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C28532-2019-19

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Kiruna
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
2
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Gorm Lundqvist
Sektionschef
Telefon: 0980-670 01

Fackliga företrädare

Helena Björnström
ST
Telefon: 0980-670 35, 072-513 67 16
Sara Sand
LA/ SACO förbunden
Telefon: 0980-670 65

Contents of this page may be automatically translated, we take no responsibility for the accuracy of the translation. Feel free to contact our customer support centre if you have any questions.

Read more