Available jobs | Lantmäteriet
Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk

Erfaren kommunikatör - visstidsanställning, Stockholm

Vi erbjuder dig

Ett av Lantmäteriets verksamhetsområden är i en intensiv fas av att utveckla sina arbetsprocesser. Fokus är på att underlätta för våra kunder och korta våra kö- och handläggningstider utan att förlora kvalitet och säkerhet i handläggningen. Förändringen ställer stora krav på det kommunikativa arbetet och vi söker därför en tillfällig förstärkning. Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp och vara drivande i de kommunikativa frågorna. Det blir fokus på internkommunikationen för en verksamhet som finns på ca 50 orter i Sverige och omfattar ca 1 000 medarbetare. Men det ska också vara en självklarhet för dig att koppla interna processer till vilken effekt de får för kund och hur det påverkar den externa kommunikationen.

Du blir en del av kommunikationsenheten så parallellt med en nära koppling till verksamheten kommer du också att kontinuerligt samarbeta med kommunikationsenhetens övriga kommunikatörer, webbredaktörer och nyhetsredaktionen. Du blir också en viktig del i en gruppering med andra kommunikatörer som ansvarar för något av Lantmäteriets övriga verksamhetsområden. Du rapporterar till chefen för kommunikationsenheten men kommer även att ha löpande kontakt och vara ett viktigt bollplank till verksamhetschefen.

Tjänsten är en visstidsanställning som omfattar 50% i sex månader. Eventuellt kan det bli aktuellt med förlängning.

Stationeringsort Stockholm och du behöver ha möjlighet att vara några dagar i månaden i Gävle.

Din profil

Vi söker en erfaren kommunikatör som ansvarat för kommunikationsarbete i samband med organisations- och verksamhetsförändringar. Du ska ha stor vanan av att delta i ledningsgrupper och att planera intern och extern kommunikation så att de stärker verksamheten både internt för medarbetare och externt för kunder och andra intressenter. Det krävs tidigare erfarenhet av att arbeta med offentlig sektor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I din ansökan vill vi att du beskriver vilka roller, anställningar och/eller uppdrag du har haft med liknande uppgifter och ditt bidrag i den processen.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

På huvudkontoret i Gävle finns våra myndighetsgemensamma enheter som levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C30363-2019-16

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Stockholm
Omfattning:
Deltid
Antal tjänster:
1
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Eva Ferndahl
Kommunikationschef
Telefon: 026-63 32 07
Benny Andersson
Sektionschef
Telefon: 026-63 34 33

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
SACO/Lantmäteriakademikerna
Telefon: 026-63 34 47
Ann Charlotte Zetterberg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 31 16

Contents of this page may be automatically translated, we take no responsibility for the accuracy of the translation. Feel free to contact our customer support centre if you have any questions.

Read more