Available jobs | Lantmäteriet
Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk
Erfaren förrättningslantmätare, Stockholm

Erfaren förrättningslantmätare, Stockholm

Vi erbjuder dig

Nu söker vi dig som vill bidra med din juridiska kompetens i Lantmäteriets uppdrag inom fastighetsbildning.

Hos oss så arbetar du i team med andra förrättningslantmätare, förrättningsassistenter och mätningsingenjörer. Det finns stora möjligheter att bli vår expert inom det fastighetsrättsliga eller det fastighetsekonomiska området. På Lantmäteriet har förrättningslantmätare en intern karriärtrappa i flera steg. Du börjar på en nivå som matchar din erfarenhet och ärendenas grad av komplexitet ökar sedan med tiden.

Våra tekniska system möjliggör arbete även utanför kontoret och vi erbjuder dig ett modernt arbetssätt där du kan kombinera arbetsliv och fritid på ett bra sätt.

Vi har en stor variation av ärenden och en gemensam kunskaps- och erfarenhetsbank till stöd i handläggningen.

Tillsammans med övriga experter ingår du i nätverk och har tillgång till organisationens samlade kompetens. Vi erbjuder dig en viktig statstjänstemannaroll med interna karriärmöjligheter, bra villkor och attraktiv lönesättning.

Din profil

Du har stort engagemang, positiv inställning och bidrar till teamets goda samarbete. Du trivs med att utmana dig själv i komplexa fastighetsrättsliga frågor och utvecklar din kunskap kontinuerligt. Som förrättningslantmätare är du beslutsför, kvalitetsmedveten och kan hantera motstridiga intressen på ett objektivt och förtroendeingivande sätt. Du arbetar strukturerat, gör korrekta avvägningar och prioriterar samt har en god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du har minst två års erfarenhet av arbete som förrättningslantmätare.

Du har svensk eller validerad examen (alternativt motsvarande kompetens erhållen genom arbetslivserfarenhet):

- Civil- eller högskoleingenjörsexamen lantmäteri/samhällsbyggnad.

- Kandidatexamen lantmäteri inriktning ekonomi/juridik.

Alternativt svensk eller validerad examen:

- Jurist- eller rättsvetarexamen alternativt affärsjuridisk utbildning, på minst kandidatnivå

- Högskoleexamen som bedöms relevant för verksamheten, med tillägg av magisterexamen med inriktning mark- och miljörätt.

Du har studerat svensk fastighetsrätt.

Har du civilingenjörsexamen inom lantmäteri eller fördjupad kunskap inom svensk fastighetsrätt, erhållen via studier eller arbete, värderar vi det högt.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi. Vårt moderna kontor finns i Hammarby Sjöstad.

Erfaren förrättningslantmätare, Stockholm

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C29781-2019-111

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
2
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Sofie Berglund
Funktionschef
Telefon: 08-7095756

Fackliga företrädare

Lars-Olle Hedman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 08-7095717
Johanna Lindström
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 08-7095747

Contents of this page may be automatically translated, we take no responsibility for the accuracy of the translation. Feel free to contact our customer support centre if you have any questions.

Read more